Expertise register:

Leden kunnen vrijwillig hun expertise aangeven op deze pagina. De aangeboden expertise mag niet strijdig zijn met de uitgangspunten van het Statuut, dit ter beoordeling van het bestuur).

Via het contactformulier van de website kan een verzoek tot opname in dit register worden ingediend.

Benodigde gegevens hiertoe zijn:

  • Adres website / contactgegevens
  • Kernachtige samenvatting van de onderneming / diensten.
  • Gewenste rubriek van opname:
  1. Zorg en Welzijn
  2. Advies / Zakelijke dienstverlening / ICT
  3. Techniek / Voeding / Groenvoorziening
  4. Horeca
  5. Overig

Rubriek 1 - Zorg en Welzijn

De Conscious Health School Amsterdam verzorgt cursussen en korte opleidingen op het gebied van Energetisch werk, Healing, Bewustwording en Gezondheid. Leer in de eendaagse Access Bars Class moeiteloos spanning en trauma uit hoofd en lijf los te laten!


Praktijk Verder Gezond Verder. Paul de Leeuw is Energetisch Therapeut voor Trauma & Stress Relieve. Hij is gespecialiseerd in Atlascorrectie, Access Bars en Body processen. Ook voor begeleiding bij bioresonantie therapie d.m.v. een wearable bioresonantie apparaatje voor zelfhulp/ondersteuning bij fysieke, mentale en emotionele klachten.


Prisma Coaching is gespecialiseerd in relatietherapie. Wij werken samen (2 op 2) in dieptesessies van 2 uur. Kort, krachtig en zeer effectief: gemiddeld maar 3 - 5 sessies nodig! Leden van de kerk krijgen 10% korting.


Bij deze non-invasieve methode wordt uw zelfhelend vermogen geactiveerd via uw onderbewustzijn [o.a.stress] en /of uw lichaam [o.a.scheefstand], zodat u geestelijk en / of lichamelijk in balans komt en u weer beter kunt functioneren. Met behulp van Bemer microcirculatie Therapie stimuleert u een goede doorbloeding van uw haarvaten ten gunste van uw immuunsysteem en gezondheid: Zoals gewrichten, botten en ogen.


Spirituele vroedvrouw vond en vind ik wel een mooie beschrijving van wat ik al tientallen jaren met enthousiasme doe. Het de weg vrij helpen maken naar leven vanuit je bron. Via innerlijke reizen, non personal awareness, heerlijke massages en Bowen techniek als handvaten.


De Mee-denkers; adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg, NLP-Coaching, systemische begeleiding en hypnotherapie. Luuc Christiaanse is geregistreerd hypnotherapeut bij WCP en EAP in Wenen en geregistreerd voor NLP-Coaching via Core NLP. De 13 ontwikkelde zelfhulp-cd’s zijn gratis te downloaden op mp3 formaat via de website. Luuc richt zich vooral op coaches en therapeuten om hen in individuele korte trajecten te trainen in het begeleiden van cliënten met het kernfusiemodel om te komen tot zelfoptimalisatie adv tafelopstellingen.

Lisa Goudzwaard pakt op een natuurlijke manier ernstige voedselintoleranties en immuunsysteemproblemen aan. De focus ligt op leefstijl en voeding. Haar specialisme is MCAS en histamine intolerantie.


Verhoog je trilling en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd.


Patronen uit je kindertijd bepalen (vaak onbewust) nog je leven. Wanneer een kind in het  hart gewond raakt (getraumatiseerd), sluit het een deel van het hart en vermijdt het de pijnlijke gevoelens. Door het integreren van deze gevoelens komt er ruimte voor jou. Voor verandering en levenslust. Voor weten wat jij wilt en wie jij bent.


Door oude zielskwaliteiten, en fijngevoelige afstemming, frequentie healing van hoofd, hart en buik. Ik maak gebruik van stem en klank.


Ik geef les in taijiquan (t'ai chi) in Baarn en in Hoenderloo. Taijiquan is een zachte innerlijke vechtkunst die je leert om niet te vechten. Heel actueel in deze tijd!

Ik geef Vreugdecirkel workshops. De Vreugdecirkel gaat over het emotionele verwerkingsproces oftewel het bewustwordingsproces. Via bewegingen leer je hoe de vier basis-emoties (angst, woede, verdriet en plezier) werken en hoe je je relatie met deze emoties kunt verbeteren. Met als resultaat meer vreugde in je leven.

Elise is gespecialiseerd in het neutraliseren van virussen, bacteriën en schimmels (micro-organismen) door middel van de energetische tegenpool. Deze tegenpool is een mineraal of vetzuur. Zoals Hippocrates al verkondigde, kunnen wij ons helen door middel van voeding. De oorzaak, de onderliggende voedingsbodem voor het actief worden van deze micro-organismen zijn vaak mentaal-emotionele blokkades. De emotionele lading van in dit leven of in andere levens opgelopen trauma’s die in ons fysieke en/of energetische lichaam zijn opgeslagen, kunnen door middel van een healing worden getransformeerd.
Hiervoor hanteer ik de Life Alignment Methode (www.life-alignment.com).

De missie van deze praktijk is het leven lichter maken en de verbinding met het geheel herstellen. Gespecialiseerd in Spirituele respons therapie (SRT). De grondgedachte achter dit systeem is dat wat we ooit (ook in vorige levens, etc.) meegemaakt hebben nog van invloed kan zijn op het huidige leven. Dit wordt vergeleken met programma's die nog draaien. Het betekent dat de negatieve energieën die niet verwerkt zijn, je ook nu nog kunnen belasten. Dit kun je veranderen door deze energie te zuiveren in contact met de Bron of Hogere Zelf.


Praktijk voor energetische healing, zielsopstellingen en spirituele begeleiding. Activering van het zelfgenezend vermogen d.m.v. healings en de Schumann-frequentie, bij ongemak, angst, onvrede, depressiviteit of (meestal chronische en/of onverklaarbare) fysieke klachten. Lezingen, workshops en gratis online Lichtmeditaties (wekelijks).

In de Wuji Tempel huizen o.a. De School voor Innerlijke Alchemie en Innerlijke Krijgskunsten die trainingen in Taijiquan en Qigong verzorgt en de Tussenwereld die begeleiding bij levenstransformatie geeft.


Rubriek 2 - Advies / Zakelijke dienstverlening / ICT


Rubriek 3 - Techniek / Voeding / Groenvoorziening

Project 7-blad biedt een cursus aan: ‘Het wilde genieten’. Met deze cursus nemen we je mee op het pad van eten uit de ‘wilde’ natuur. Welke eetbare groenten, kruiden, vruchten, noten en zaden kun je allemaal ‘in het wild’ scoren? Iedere week ontvang je een cursusbrief waarin een onderwerp wordt uitgelicht, met heel veel foto’s van het betreffende onderwerp voor de herkenbaarheid en makkelijk uit te voeren recepten.  We proberen bekende groenten etc. te combineren met ‘wildpluk’. Voor € 100,00 per jaar krijg je 52 cursusbrieven en je kunt gratis deelnemen aan de deelnemerslijst per provincie, aan kleine groepsworkshops en aan de gratis wandelingen die worden georganiseerd. Heb je interesse? Mail dan Anneke Bleeker: anneke@project7-blad.nl.
Zij informeert je dan over hoe je kunt aanmelden.

Ik geef workshops in Columbus Design Method. Dit is een ontwerpmethode die ik heb ontwikkeld vanuit mijn oorspronkelijke vakgebied industrieel ontwerpen. In abstracte zin gaat Columbus over samenhangende beslissingen nemen, waarbij je eerst alle opties ontdekt en pas daarna een keuze maakt. Als ontwerpmethode brengt Columbus alle concepten voor een product in kaart. Dit levert spectaculaire uitvindingen op en een solide basis voor innovatiebeleid.

Rubriek 4 - Horeca


Rubriek 5 - Overig

Workshops met docente tekenen, schilderen boetseren en beeldhouwen.
Joan helpt ieder persoonlijk bij datgene, waarin men zich wil bekwamen.
Erg leuk zijn de workshops boetseren / beelden maken met donkere was, ziet eruit als brons.

We Are Pioneers is een nieuw, glossy magazine waarin mensen aan het woord komen die op verschillende gebieden bezig zijn een nieuwe wereld vorm te geven. Het verschijnt ieder kwartaal en is vooralsnog alleen online te koop. Bedoeld voor mensen die ook wel weer eens blij willen worden van wat ze lezen en die zich willen laten inspireren door de talrijke hoopvolle initiatieven die er al zijn.